Dipje/leuke mensen

Soms heb je van die dagen dat je alleen maar op de bank wil zitten/liggen en niks doen dan blogs lezen en YouTube filmpjes kijken ook al weet je dat je nog genoeg te doen hebt. Zo'n dag heb ik eigenlijk elke dag van de laatste 3 weken gehad... En nu vandaag eindelijk mijn SE week is begonnen maak ik deze week alleen maar korte schooldagen. 

Omdat ik mijn blog aardig verwaarloosd heb en geen tijd heb om een complete review te schrijven (wat ik wel wil en binnenkort ook zeker ga doen) wil ik toch even laten weten dat ik weer wil gaan bloggen. Omdat ik vandaag eigenlijk niks heb gedaan behalve filmpjes kijken en blogs lezen heb ik een lijstje van mijn favoriete bloggers en YouTubers voor jullie gemaakt die jullie misschien wel willen lezen en bekijken.

Een van mijn lievelings YouTubers en bloggers is hands down Nikkie van NikkieTutorials.com, haar make up skills zijn echt zo leuk om naar te kijken en van het kijken naar haar video's en het na doen heb ik echt veel geleerd!

Maar een andere YouTuber deelt tegenwoordig de eerste plaats met Nikkie, in een paar maanden tijd is ze van 6.000 views naar 29.000 views gegaan en ik vind haar super leuk om naar te kijken als ik mij verveel. Ze heet KathleenLights en is een 22 jarige vrouw (geloof het of niet) die veel meer van make up weet dan ze zelf denkt volgens mij, haha. 

Aline van Paperboats.nl is gewoon geweldig, klaar. Ze is fotografie studente, sarcastisch op een super grappige manier maar toch vaak positief. Eigenlijk is deze beschrijving veel te saai maar daarom kan je maar beter doorklikken naar haar blog. 

Op mijn school zit veel talent, ik zit namelijk op een kunst en cultuur school! Naast de "doorsnee" talenten zoals zingen en tekenen hebben we ook mensen bij ons op school die bijvoorbeeld een fashionblog bij houden. Zo zit (nou ja, zeg maar zat want ze heeft net haar eind examens gehad) Vera bij mij op school, een meisje met een passion for fashion. 

Eigenlijk had ik verwacht dat ik er veel meer zou hebben die ik mijn favoriet noem maar het valt nog wel mee, een mooie lijst van 4 blogs/YouTubers die ik écht volg. 

Binnenkort komt er echt een review online, ik beloof het! Ook al denk ik dat de enige die mijn blog leest mijn moeder is, haha. 

Voor nu: wens me succes met mijn SE week en ik ga echt beginnen aan een review!!

3 opmerkingen:

 1. Wat super lief dat je mij noemt! Ik las echt je artikel en zij gewoon hardop 'ahw', haha! Echt heel lief van je! En jij hebt ook talent. Jij kan zoveel met makeup, dus je moet vooral doorgaan want ik weet zeker dat jij succes kan krijgen met je blog! En succes met je SE-week. You can do this!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat ik al gereageerd had hier op maar mijn reactie is blijkbaar niet gepost! Nu krijg je precies een hele maand later weer een berichtje terug, wauw lekker op tijd van mij weer... Wat ik dus een maand geleden al had geprobeerd te versturen was ongeveer dit:

   Graag gedaan, ik vind je blog super leuk om te volgen en om te zien dat je gewoon lekker schrijft over wat jij leuk vindt en draagt wat jij leuk vindt! Heel lief dat je dat zei en nog bedankt voor je succes berichtje, het heeft gewerkt want ik ben over haha! Jij nog gefeliciteerd met je diploma en geniet van je vakantie, ik kan niet wachten op zomerse outfits op jouw blog!

   Verwijderen
 2. En je moeder is niet de enige die je blog leest hoor. Ik lees het elke keer trouw!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen