Koningsdag ooglook

Ik kan het niet geloven! heb ik al deze moeite gestoken in het maken van een ooglook met beschrijving en al, is het gewoon niet gepost! Een upload fout geeft mijn computer aan, en dat terwijl ik hem via mijn telefoon heb gepost en er stond dat het was gelukt. Ik weet dat het nu erg laat is maar ik heb besloten hem als nog te posten (zoals je wel merkt want je leest hem nu... haha.) omdat ik er tijd en moeite in heb gestoken en deze look ook leuk is om te doen in andere kleuren! Ik heb het artikel gelaten zoals ik hem had geschreven maar de tijden aangepast zodat het nog wel toepasselijk is... Ik hoop dat je het als nog leuk vindt om te lezen!


 Het is al een tijdje geleden, de eerste koningsdag! En net zoals elk jaar bij koninginnedag kleurde het hele land oranje, dit jaar alleen niet meer voor onze ex-koningin Beatrix maar voor onze nieuwe koning Willem Alexander. Ik geef nu allemaal informatie die je natuurlijk al lang wist (als je niet onder een steen hebt geleefd).

Maar omdat heel Nederland op koningsdag zijn oranje kleding, accesoires en schmink uit de verkleedkist trekt kan je natuurlijk niet rond lopen zonder iets dat oranje is. Er zijn veel mensen die koningsdag aangrijpen om in uitbundige oranje pakken rond te lopen maar dat betekent niet iedereen houdt van een oranje tuinpak of gekleurde strepen op je wang. Omdat er natuurlijk altijd mensen zijn die wel mee willen doen maar er niet als een soort wortel bij willen lopen dacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om een wat rustigere koningsdag  ooglook te maken.

Misschien had je hem gister al op instagram op facebook voorbij zien komen;

Na het kijken van de koningsdag ooglook tutorial van NikkieTutorials (te vinden op haar site www.nikkietutorials.com) wou ik aan de slag gaan en volgde ik haar stappen. Het is eigenlijk qua oogschaduw een hele simpele look die ik de laatste tijd standaard draag maar dan in nude kleuren. Nikkie heeft er voor gekozen om een lijntje te zetten in een oranje kleur maar ik ging voor een winged liner.  


2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een mooie ooglook zeg! Ook leuk voor het WK :)

    www.reinadelamoda.nl

    BeantwoordenVerwijderen