A splash of purple

Gister heb ik samen met Vera outfit foto's gemaakt, we stapten op de fiets en gingen opzoek naar een goede plek. Vera heeft net een nieuwe camera die prachtige foto's maakt dus we maakten outfit foto's in het kleine stukje groen dat Almere heeft. Zelf had ik niet iets heel speciaals aan en eigenlijk wou ik een make-up look maken die bij haar outfit past maar uiteindelijk heb ook ik outfit foto's!


Mijn tas is van de Six, de top is van de H&M. Mijn broek is van Bershka en mijn schoenen zijn van de Primark! De ketting die ik draag is ook van de Six, net als de knokkel ringen die ik om heb (die je niet ziet volgens mij)

Ik heb ook foto's van Vera gemaakt die te zien zijn op haar blog, hier alvast een voorproefje van wat er bij haar te vinden is:


Voor meer van Vera en de rest van haar outfit kan je op de foto hierboven klikken of gewoon hier!! Neem zeker even een kijkje op haar blog om mijn fotografie kunsten te bewonderen en natuurlijk om haar outfits te bekijken, ik beloof je dat het je niet teleur zal stellen. En als je toch op haar blog bent kan je meteen op de handige volg knop van bloglovin' drukken om op de hoogte te blijven van haar fab outfits. 

Oh, trouwens! Vera is ook voor een deel de ontwerpster van mijn nieuwste lay out, lekker clean en strak deze keer. Ik ben er super blij mee maar ik ben nog wel veel aan het veranderen, schrik dus niet als je wéér een verandering ziet de volgende keer dat je mijn site bezoekt.

Vera en ik zijn van plan om vaker samen foto's te maken voor op onze blogs dus dit is zeker niet de laatste keer dat je haar op mijn site ziet!

Tot snel,
x Joëlle

6 opmerkingen: