Whats next?!

Oké ik weet dat ik heb beloofd om als een echte blogger te gaan bloggen... Maar uiteindelijk heb ik een plan voor mijzelf opgesteld en aangezien mijn lezers (waarschijnlijk meer lezeressen) mij nog steeds volgen kan ik dat net zo goed met jullie delen zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten!


Ik twijfelde een hele tijd heel erg om over te gaan op wordpress en ik heb de keuze gemaakt om dat te gaan doen, ik wil een leukere layout en een nieuwe start hebben voor mijn blog aangezien dit niet veel soeps is... Daarom ga ik een nieuw kleuren schema, nieuwe layout en een vernieuwde versie van mijn blog opzetten. Ik zat te denken dat bij een nieuwe, frisse start ook wel heel goed een nieuwe naam zou passen aangezien Joëlle's Beauty Blog zo standaard is en ik daarmee erg vast zit aan Beauty terwijl ik ook graag over meer dingen zou willen schrijven. 

Nu komt het gedeelte waarbij ik al mijn lezers en lezeressen oproep om een nieuwe naam voor mijn blog te bedenken en veel mensen waarschijnlijk al weg willen klikken MAAR WACHT! Ik zou het echt heel erg op prijs stellen als ook de lurkers deze keer zouden willen reageren met een leuk idee! 

Het zou mij erg helpen en als ik geen reacties krijg ziet het er best wel zielig uit...

Ik houd jullie up-to-date over de overstap naar wordpress, de nieuwe naam van mijn blog en alle veranderingen die plaats zullen vinden. Verder wil ik een soort schema bedenken waardoor er wekelijks posts verschijnen en het niet meer lijkt alsof ik van de aardbodem verdwenen ben. 

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om leuke blog namen hier onder in de comments achter te laten. De bedenker van mijn volgende naam krijgt sowieso een shoutout! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten