RealTechniques Blush Brush Review


Aaaah! Eindelijk een RealTechniques kwast! Ik wou deze vorm kwast al bijna een jaar maar kon hem nergens vinden. Toen ik laatst een beetje op YouTube zat rond te kijken zag ik dat de RealTechniques kwasten heel populair zijn. Ik was best wel benieuwd maar natuurlijk is het erg lastig om deze kwasten in Nederland te vinden...


Toen ik met school naar Engeland ging had ik een soort verlanglijstje gemaakt met dingen die niet zo makkelijk te krijgen zijn hier in Nederland maar wel in Engeland. Toen ik bij de make-up schappen stond te kijken draaide ik me om en TADAAAAAA daar lag hij, ergens onder in het schap samen met allemaal oranje borstels was het vak gevuld. Ik hoorde de borstels mijn naam bijna roepen "Joëlle, koop me!!! Neem me mee naar huis!!" en ja, als een Engelse make-up borstel Nederlands spreekt kan je hem niet laten liggen toch? Nee, oké die was heel flauw! Maar toen ik hem zag MOEST ik hem écht hebben dus nam ik hem mee naar huis. En hier is hij dan, meisjesachtige roze borstel. Het is een blush brush met een ei-achtige vorm. De onderkant ziet er op het eerste oog een beetje vreemd uit maar is eigenlijk heel praktisch. Doordat de onderkant wat breder is kan de borstel recht op staan maar ligt hij ook lekkerder in de hand. De borstel is super zacht en de haartjes voelen heel flexibel en losjes aan. De haartjes zijn gemaakt van synthetisch taklon. Taklon wordt vaak gebruikt in borstels omdat het schoner is dan echt haar waardoor de huid niet zo snel geïrriteerd wordt. De borstels met taklon haren nemen namelijk geen dode huidcellen bacteriën en andere troep op maar er gaat dus ook minder product in de bostel zitten. De borstel geeft dus net zo veel product af als je er op doet wat wel handig is voor gewoon gezichtspoeder maar voor blush kan dit al snel erg heftig worden. Natuurlijk kan je dan ook minder op de borstel doen dus hij is erg handig voor blush.

Met deze borstel breng ik tegenwoordig bijna alles aan. Fixing powder, blush, bronzer, highlighter! Voor alles wat van poeder is maar ook voor dingen die ik kan blenden zoals met contouren. 

Ik vind de RealTechniques Blush Brush een hele fijne kwast door de zachte haartjes en omdat er zo weinig product in de borstel gaat zitten. Hij ziet er ook vrolijk uit en het is heel handig dat hij kan staan. Ik ben heel blij dat ik hem heb gekocht en ik wil zeker meer van RealTechniques!

Bedankt voor het lezen!
xx Joëlle

Volg mij of mijn blog op instagram!

2 opmerkingen:

  1. Klinkt als een fijne brush!:) Mooi roze kleurtje heeft het ook <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja fijn is hij zeker! en dat kleurtje is inderdaad een super leuke toevoeging, lekker girly haha.

      Verwijderen